Historik

VÄLKOMMEN TILL MUSICKIDZ STOCKHOLM

ÄR DITT BARN INTRESSERAD AV ATT SJUNGA?

DÅ ÄR MUSICKIDZ EN BRA START!

FÖRUTOM ALLA LEKTIONER SÅ HAR VI FLERA UPPTRÄDANDEN SOM FÅR MAGEN ATT PIRRA LITE EXTRA!

Historik

Jag som har startat MusicKidz och håller i sånggrupperna heter Linda Tillgren Pahlberg, bor med min familj i radhus i Kälvesta/Vällingby. Min familj består av min man Mats som även är min musiktekniker på våra framträdanden. Våra barn som nu vuxit upp har själva deltagit i Musickidz sedan barnsben. Döttrarna Nora 24år och Linnea 21år har varit en stor hjälp i grupperna men har nu egna arbeten och studier som kräver sin tid, de kommer att hjälpa till när de har möjlighet. Sonen Linus 21år har också sjungit i kören men hans starka fotbollsintresse tog över ganska tidigt och nu är det arbete och fotboll som gäller i hans liv. Han är målvakt i herrlaget, Kungsängen division 2.

 

Jag själv har sjungit så länge jag kan minnas, var med i barnsånggrupper och sedan i diverse körer under min uppväxt, har tagit  sånglektioner, samt blivit utvald till tärna i Motala- och Linköpings Lucia. Jag spelade piano i flera år under skoltiden och på senare år har jag gått kurser i ackordgitarr. Sång och musik är en viktig del av mitt liv och det ger mycket glädje och energi i livet. Detta vill jag föra vidare till barnen i mina sånggrupper.

Jag älskar barn och vet att de har stor förmåga att lära sig sjunga i mycket tidig ålder, sång och musik har man glädje av hela livet!

Jag brinner för att se barn växa och utvecklas med hjälp av sång, nusik och härlig gemenskap!

 

Under åren 2006-2007 jobbade som sångledare för Ministrålarna tillsammans med den fantastiska barnledaren Elsa-Gun Gustafsson. Det var under den tiden jag insåg glädjen av att jobba med barn och sång. Det ena ledde till det andra, idéer och viljan att stå på egna ben drev mig till att starta min egen verksamhet.

 

I januari 2008 registrerade jag min egen firma Musickidz Stockholm och i februari startades de första barnsånggrupperna.

En Musickidz grupp i Solna/Frösunda för barn mellan 4-8år. En Musickidzgrupp och en Stagekidzgrupp i Sollentuna/Häggvik för barn 4-13år. Mitt stora musikaliska stöd har jag genom min suveränt duktige farbror: Ingemar Dahl som hjälper mig både som musiker och studioman. Han arbetar som elgitarrlärare på Upplands Väsby Musikskola.

Bild från TV inspelningen med

Filip & Fredrik 24aug 2013